Fremen Szövetség

A Fremen-kláncsalád hivatalos blogja. A blogban igyekszünk minden érdekességet, fontos információt megosztani veletek a játékkal, klántalálkozókkal, és minden mással kapcsolatban.

Travianos blogok

Friss topikok

  • helena1: Sziasztok! huhhhh... miről maradtam le... Gratulálok nektek! Kérlek, legközelebb szóljatok, én me... (2009.06.20. 15:27) Győzelmi videó, és szerverzáró buli
  • kovácspéterke: Ez nem gépelési hiba, hanem túl nagy egó :D. (2009.02.23. 16:50) Elkészült a videóóóó!!!
  • lt. worf: Hát de Tivald, én Borg vagyok/voltam, és ebből: "Igen, igazából ara céloztam, hogy rengeteg olyan... (2009.02.19. 14:34) Éjszakai móka
  • Winesack: A kíséretem (testőrségem?) hamar lelépett, de azért én jól éreztem magam. Remélem a mi bulinkon is... (2009.02.16. 08:55) Szerverzáró buli és Fremen póló
  • Winesack: Muszáj volt, már nem volt elég a nikotintapasz. ;) (2009.02.08. 18:38) Segédanyagok

Linkblog

2008.10.09. 15:31 Winesack

Klántalálkozó

Sziasztok!

Mivel valóban egyre közelebb kerülünk a végjátékhoz, arra gondoltunk, hogy még a natar beérkezés előtt tartanánk egy össznépi személyes klántalálkozót, ahova szeretnénk ha mind többen eljönnétek. Jó lehetőség ez arra, hogy így a már összerázódott csapat tagjai megismerjék egymást, elbeszélgessenek, netán koccintsanak egyet, s aki szeretné, egy délutáni étkezéssel is színesítheti programját.

Azért nem nagyon erőltettük eddig, mert a szerver alakulása folyamán sokan lemorzsolódnak, sokan csatlakoznak.

Ám úgy gondoljuk hogy mostanra kialakult az a mag, amiben remélhetőleg már nagy változások nem lesznek - mínuszban legalábbis, (plusszban mindenféleképpen)- és ha a klánok tagjai, vezetői megismerik egymást, egy kötetlen kellemes délutánnal méginkább összerázhatjuk a társaságot.

Volt már klántalálkozó az első egyharmadban, sajnos ott kisebb létszámmal, de mindenki jól érezte magát.

Az lenne ugye a tökéletes, ha mindenki ott tudna lenni, de természetesen tudjuk, hogy ilyen sajnos nem lesz. Ám törekedni lehet rá. Épp ezért igyekszünk most időben szólni, hogy mindenki tudjon előre tervezni és lehetőség szerint arra az időpontra nem szervezni más programot. Ugyanis én személy szerint azt vallom, hogy ez csak akarat és szervezés kérdése. Hiszen ha előre tudom, hogy 1 hónap múlva ekkor és ekkor itt kell lennem akkor oda nem tervezek mást és azt tartom az alapnak. Persze, hangsúlyozom, ha "El akarok menni"! Remélhetőleg valóban sokan "El akartok majd jönni"!:)))

A klánok vezetőinek majdnem, hogy "kötelező":))!!!
Hiszen ők képviselik majd a nem megjelent tagjaik előtt a klánt és ugye a natarok végjátéka miatt sem árt. Ha netán a közvetlen vezető nem tudna valamilyen ok miatt részt venni a találkozón akkor is szervezzen minimum 1-2 embert maga helyett.:))
Magyarul minden klán képviseltesse magát.

Az időpontot úgy választottuk, hogy ne legyen

se Télapó :)
se Nyuszi :))
se Jézuska :)))
se nyári-téli-őszi-tavaszi szünet :))))
de még érettségi, és egyéb vizsga sem.

A házépítést, lakásfelújítást, családi kirándulást, porszívózást, mosogatást, feleséget, férjet, aput, s anyut, "Jolánt" és "Gézát" erre az időpontra fel lehet függeszteni és egy-két órát neki lehet szentelni a közös hobbynknak.:)))

Én azt mondom: Vállalja magát mindenki élőben is. Virtuálisan már nagyon JÓK VAGYUNK!!:)))

Nah, akkor a konkrétumok:

időpont: 2008.11.22. szombat, 15:00
helyszín : Budapest -- http://rozmaring.kertvendeglo.hu/

Így aki vidékről (bocsánat) érkezne az is 15:00-ra ide tud érni és 1-2 óra ittlét után még ha akar, vissza is tud indulni haza. Ha valakinek igénye lenne szállásra, itt alvásra az jelezze. Maga az étterem is rendelkezik szobákkal (limitált mennyiségben), de nagyobb létszám esetén keresünk megoldást, illetve magatok is intézhetitek a környéken előre lefoglalva, akár összebeszélve.

Kérném a vezetőket hogy ezen levelet küldjék körbe mindenkinek.

Ti akik pedig megkaptátok , MINDENKITŐL --hangsúlyozom-- MINDENKITŐL szeretnék kapni egy válasz levelet, (közel 700 levelet várok:))) hogy....

1. Igen, szívesen eljövök.

vagy

2. Nem, sajnos nem tudok eljönni.

Tehát az is jelezzen vissza nekem (Exact - Fremen-U), aki nem tud eljönni.

Ugyanis az így beérkezett levelek alapján látom a mennyiséget, és tudom leadni a viszonylagos létszámot a vendéglő felé.

Köszönöm!

Fremen Vezetőség

Szervezők: Exact és Winesack

3 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://frementravian.blog.hu/api/trackback/id/tr13705200

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szababon és optimistán 2008.10.10. 14:45:05

Üdv Fremenek!

Nagy örömömre szolgál az újabb találkozó és remélem minnél többen vehetünk részt ezen a közös siker és 1más megismerése érdekében!

GwG

Lord 2008.10.11. 17:25:47

Csodálkozom, hogy nem egy Nohab díszeleg a banneren :D

Winesack 2008.10.12. 13:07:14

Próbáltam, de nem sikerült. :P
süti beállítások módosítása